ENGLISH

Avtografika

Atraktivno in profesionalno potiskana službena vozila oglašujejo 24 ur na dan. Avtografike zajemajo širok spekter možnosti – vaš avto lahko polepimo z reklamnimi napisi, grafikami velikega formata ali diskretno z manjšimi nalepkami. Na folijo po želji natisnemo tudi fotografijo ali kombinacijo dizajna in fotografije, okna pa lahko prelepimo z window perforirano folijo, ki dopušča pogled iz vozila. Za slednjo vam uredimo tudi certifikat o tehnični skladnosti. Folije so ustrezno zaščitene pred zunanjimi vplivi in UV svetlobo. Obstojnost grafike na vozilu je ob pravilni negi pet let.

Če še nimate izvedene grafične predloge, vam izdelamo dizajn, eventuelne korekture in fotomontažo na računalniško predlogo.

Službena vozila

Vaše službeno vozilo lahko spremenite v oglaševalski pano na štirih kolesih ali pa ga zgolj diskretno polepite z napisi in osnovnimi informacijami o podjetju.

Tovorna vozila, pa naj gre za kombi ali tovornjak vlačilec, predstavljajo XXL mobilne oglaševalske površine. Škoda je, če jih ne izkoristite. Pomagamo vam lahko pri oblikovanju dizajna, cel postopek bo trajal cca. 5 – 10 dni, vozilo pa bo pri nas največ dva dni. Po potrebi vam lahko prilepimo 3M odsevne trakove (po uredbi o standardizaciji grafične opreme z odsevnimi trakovi za tovorna vozila).

Tovorna vozila

Rešilna in gasilska vozila

V Atelje B&M z ustreznimi nalepkami opremimo tudi intervencijska vozila – gasilske, reševalne in policijske avtomobile.

Z avtografikami in nalepkami polepimo tudi vaš osebni avtomobil, avtobus in motocikel ter celo helikopter, jadrnico in motorni čoln.

Pa še ...

PIŠKOTKI NA STRANI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

PIŠKOTKI

Pravno obvestilo

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bm-digital.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo.
Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bm-digital.com nastavi piškotke na vaši napravi.

RAZUMEM