ENGLISH

Notranja grafika

Naši strokovnjaki bodo z veseljem pripravili inovativne grafične rešitve za vaš poslovni, sejemski ali prireditveni prostor. Od oblikovanja preko izdelave do same montaže. Notranje grafike vam natisnemo na tekstilne podlage, fototapete ali neposredno na plošče.

Overheadi

Overhead običajno zavzema pomembno mesto in nosi temu primerno pomembno sporočilo. Naj gre za akcije, posebne ponudbe ali sporočilo, ki ga želite izpostaviti - primerno naj bo tudi oblikovanje in izvedba overheadov. Pokličite.

Fototapete poživijo vaš dom ali razstavni prostor. Fotografije ali dizajn po vaši izbiri natisnemo na obstojen material na tekstilni osnovi, ki ga lahko kasneje enostavno čistite. Lahko se odločite tudi za material z različnimi reliefnimi vzorci, samo lepljenje naših fototapet pa je preprosto.

Fototapete

Izložbe

Najpomembnejša vsebina izložb so seveda izdelki, ki jih ponujate. Toda celostna oprema s panoji, ozadji, vizualnimi elementi in folijami na steklu ustvarja vzdušje, ki naključnega mimoidočega pritegne v trgovino. Predstavlja piko na i, ki vašim izdelkom daje dodano vrednost.

Različne oblike talne grafike so zanimiva možnost za res optimalen izkoristek poslovnega ali prodajnega prostora. Talna grafika se lahko lepi na večino notranjih talnih površin, je obstojna in ne pušča sledi, ko jo odlepimo. Lahko se odločite za začasno ali trajno talno grafiko.

Talna grafika

Pa še ...

Z našimi grafičnimi rešitvami lahko površine vašega doma ali poslovnih, prodajnih in prireditvenih prostorov uredite povsem po svojih željah. Od POS display-ev, paletnih ovojev, senzorjev senzormatic pa do stenske obloge v kuhinji in stenskih slik.

PIŠKOTKI NA STRANI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

PIŠKOTKI

Pravno obvestilo

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bm-digital.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo.
Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bm-digital.com nastavi piškotke na vaši napravi.

RAZUMEM