ENGLISH

KDO SMO

Podjetje B&M je bilo ustanovljeno leta 1984, kar pomeni več kot trideset let razvoja, nabiranja znanja in izkušenj. Vse skupaj pa se udejanja v kakovostnih izdelkih in storitvah za naše naročnike. Zato spadamo med največje specialiste za velikoformatni tisk v Sloveniji.

Naša ekipa združuje strokovnjake s področja oblikovanja, grafike in montaže. Na več kot 1000 m2 sodobno opremljenih proizvodnih prostorov v Radovljici dnevno ustvarjamo najrazličnejše tiskovine velikih formatov.

Pokličite nas ali nas obiščite, da se bomo spoznali v sproščenem vzdušju, se pogovorili o vaših željah in potrebah, ter vse skupaj nadgradili z visokokakovostnim izdelkom in profesionalno storitvijo.

odličnost

ODLIČNOST

Atelje B&M je ekološko ozaveščeno podjetje. Uporabljamo UV okolju prijazno črnilo, ločujemo odpadke in naše prostore ogrevamo na obnovljiv material – lesne pelete.

Skozi leta smo ugotovili da je odzivnost in prilagodljivost zelo pomembna za naše stranke. Vedno se razvijamo in iščemo nove tehnologije ter metode, da zadovoljimo unikatne želje in potrebe naših odjemalcev. Neredko se zgodi da je izdelek pri stranki že v istem dnevu. Zaradi naših izkušenj in znanja pa smo med redkimi v Sloveniji, ki lahko večje grafične projekte izpeljemo od ideje do montaže. Uporabljamo kakovostne materiale evropskega porekla.

ZGODOVINA

PIŠKOTKI NA STRANI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

PIŠKOTKI

Pravno obvestilo

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bm-digital.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo.
Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bm-digital.com nastavi piškotke na vaši napravi.

RAZUMEM