ENGLISH

Ostali izdelki

Proizvajamo tudi specialne izdelke kot so kulise in scene, sejemske materiale, arhitekturne grafike in grafike za proizvodnjo. Vsem je skupno, da morajo biti popolnoma prilagojene potrebam naročnika in izvedene na najvišjem nivoju. S pomočjo naših strokovnjakov boste našli rešitve za vse izzive – od oblikovanja preko samega tiska do montaže.

Muzeji in scenografija

Tiskanje kulis, talnih oblog in tapet za koncerte ter gledališke, dramske ali baletne predstave imamo v malem prstu. Sceno vam natisnemo na poljubne materiale kot je BP blago, lightex, TSC canvas, art canvas, PVC platno ali fototapete. Muzejske razstave pa bodo z našo pomočjo oživele.

Najem sejemskega prostora običajno ni poceni. Cena nastopa na sejmu pa je še višja, če upoštevamo tudi ostale stroške. Zato uspeha ne prepuščajte naključjem.

Kakovostna celostna podoba razstavnega prostora privlači pozornost, v obiskovalcih vzbuja zaupanje in dviguje vaš ugled. V njihovih očeh boste vi in vaša blagovna znamka dosegli višjo vrednost.

V skladu z vašimi potrebami in željami vam izdelamo (lahko pa tudi oblikujemo in montiramo) kompletno opremo za sejemski nastop. Lahko gre za enostaven transparent ali pa celotno opremo na čelu z zavesami, talnimi grafikami, tablami in plakati. Tiskamo na tkanine ali plošče.

Prireditve in sejmi

Arhitekturna grafika

Sodobni arhitekturni trendi so postali odprti za uporabo nalepk, fototapet in podobnih grafičnih elementov. Omogočajo fleksibilno, cenovno učinkovito in atraktivno prilagajanje bivalnih ter poslovnih prostorov sodobnim trendom. Z našimi rešitvami bo vizualna prenova vašega doma ali pisarne enostavna, hitra in učinkovita. Brez večjih gradbenih posegov in umazanije.

Naše grafike se uporabljajo tudi pri proizvodnji različnih končnih izdelkov in polizdelkov za industrijo ter široko potrošnjo. Gre za dekorativne ali funkcionalne grafične elemente, ki jih lepimo ali tiskamo na izdelke kot so hladilne vitrine, aparati za kavo, smuči, letalske dele, gumbe na kontrolnih ploščah, tekstil za ležalnike, torbice, etikete, števce, ure, omare ipd..

Grafično opremljanje izdelkov

PIŠKOTKI NA STRANI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

PIŠKOTKI

Pravno obvestilo

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bm-digital.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo.
Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bm-digital.com nastavi piškotke na vaši napravi.

RAZUMEM