ENGLISH

VELIKOFORMATNI TISK

Velikoformatni tisk je naša osnovna storitev. V nadaljevanju vam bomo predstavili končne izdelke in reference s katerimi se lahko pohvalimo, večini pa je skupna ena stvar – prav vse so velikega formata. Izdelke delimo v šest različnih kategorij – notranjo grafiko, zunanjo grafiko, avtografiko, opremo za muzeje in scenografijo, opremo za prireditve in sejme ter arhitekturno grafiko.

UV Tiskalnik EFI™ VUTEk® GS3250r, šest barvni, 600 ali 1000 dpi

- Hitrost izpisa od 110 do 210 m²/uro
- Širina tiska do 325 cm, teža role do 200 kg
- Podpora večjemu številu opravil naenkrat (več čakalnih vrst)
- Samodejni dvostranski tisk (optično zaznavanje markerjev)
- Možnost konstantnega obratovanja 24 ur na dan sedem dni v tednu
- Tisk s fleksibilnimi (upogljivimi) 3M UV črnili, ki skrbijo za široko barvno paleto
- Tisk na dve roli nankrat
- Tovarniško podprta garancija izpisov (3M) do 5 let

SCREEN Truepress Jet2500UV

Truepress Jet2500UV je širokoformatni UV tiskalnik za visokokakovosten tisk na plošče in material v rolah. Omogoča maksimalno resolucijo tiska 1500 dpi in najvišjo hitrost 67,5 m2/h. Tiskalnik lahko tiska na medije širine do 2500 mm in debeline do 50mm.

Z dvema UV tiskalnikoma lahko v kratkem časovnem roku natisnemo vse potrebno za vaš novi projekt. Ponujata ogromno sodobnih rešitev kot npr. dnevno-nočni efekt za podsvetljene tiskovine, obojestranske okenske nalepke, reliefni 3D tisk, visokoresolucijske slike, geografske karte in ostale fine izdelke. Tehnologija je primerna za direktni tisk na les, kovino ali plastiko. Zelo dobro pa se obnese tudi na platnih, papirju, samolepilnih folijah in tekstilu.

VALUEJET 1638X

Tiskalnik Mutoh ValueJet 1638X združuje najsodobnejšo tehnologijo nanašanja barv po potrebi in elektroniko nove generacije. Je idealna izbira za uveljavljene proizvajalce, ki potrebujejo vsestranskost in želijo povečati kapacitete ter fleksibilnost. Tiskalnik združuje visoko hitrost in kakovost tiska. Tako lahko visokoresolucijski tisk (720 x 1080 dpi) dosežemo pri hitrosti kar 20m2/s. Optimalen za proizvodnjo notranjih in zunanjih tiskovin velikega formata.

DODELAVA

Dodelava tiskanih materialov je potrebna za doseganje kakovosti in obstojnosti tudi v primeru ekstremnih vremenskih ter drugih zunanjih vplivov. Seveda je treba tiskovine tudi primerno obrezati in oblikovati.

AXYZ 300 x 200

AXYZ 6000 je digitalna platforma za CNC konturni razrez ploščatih materialov. Njena prednost je predvsem zanesljivost in fleksibilnost – z njo lahko režemo les, plastiko, aluminij, peno, akril, MDF, medenino, PVC in številne druge materiale… Za fiksiranje materiala na aluminijasto mizo se uporablja inovativna kombinacija vakuuma in držal.

MUTOH KONA

Ploter Mutoh Kona uporabljamo za konturni razrez medijev v roli. Visokozmogljivi večnamenski rezalnik odlikuje izrez najvišje kakovosti in brezhibno sledenje konturam.

MIURA

Rezalnik Miura II uporabljamo za razrez medijev v rolah na format. Združuje varen proces dela, fleksibilnost, odlične rezultate, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Odlikuje ga mikrometrično nastavljanje longitudialnega položaja rezila.

PIŠKOTKI NA STRANI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

PIŠKOTKI

Pravno obvestilo

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bm-digital.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo.
Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bm-digital.com nastavi piškotke na vaši napravi.

RAZUMEM