ENGLISH

Zunanja grafika

Zunanje oglaševanje predstavlja veliko priložnost in obenem izziv za blagovne znamke, ki želijo izstopati v poplavi komercialnih sporočil. V Ateljeju B&M bomo za vas izdelali zunanje grafike za najrazličnejše potrebe.

Naši transparenti, fasadne slike in jumbo plakati so kakovostni ter odporni na vremenske ekstreme. Inovativne oblikovne rešitve in materiali vam bodo pomagali doseči želeno izpostavljenost, uporaba kakovostnih materialov pa zagotavlja ustrezno trajnost. Kakovosten in oster tisk zagotavlja visoko zaznano vrednost zunanjih grafičnih rešitev iz Ateljeja B&M.

Transparenti in zastave

Transparenti in zastave so premični oglaševalski mediji, uporabni tako na zunanjih kot v notranjih prostorih. Živahne barve, atraktiven dizajn in čitljive napise natisnemo na kakovostne in vodoodporne materiale, ki prenesejo ekstremne vremenske razmere ter pogosto montažo in demontažo. Tako zagotavljamo dolgo življenjsko dobo transparentov in zastav.

Oglaševanje na fasadah omogoča zelo velika oglasna sporočila. Relativno visoka investicija v najem površine pomeni, da morajo biti fasadne slike kakovostne z vidika oblikovanja, tiska in uporabljenega materiala. Tako boste maksimalno izkoristili svojo investicijo.

Fasadne slike

Reklamni panoji

Reklamni panoji so podobno kot transparenti izjemno učinkovit in stroškovno prijazen medij za zunanje komuniciranje. Razlika je v tem, da reklamne panoje tiskamo na trdo podlago. Zato so bolj primerni za trajno oglaševanje na določeni lokaciji.

Jumbo plakati oz. panoji so zelo priljubljena oblika zunanjega oglaševanja. Da bi res izstopali iz povprečja in s tem upravičili naložbo v to vrsto zunanje grafike velikega formata, je pomemben kreativen in visokokakovosten dizajn ter še boljša izvedba.

Jumbo plakati

In še ...

V Atelje B&M izdelujemo tudi številne druge oblike zunanjih grafik - gradbiščne table, smerokaze, roto panoje, obvestilne table, toteme, svetlobne kasete itd..

PIŠKOTKI NA STRANI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

PIŠKOTKI

Pravno obvestilo

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bm-digital.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo.
Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bm-digital.com nastavi piškotke na vaši napravi.

RAZUMEM